Jouw arbeidsrechtelijke documenten laten checken?

Advies

Bij ons ben je welkom voor juridisch advies. Jij legt jouw kwestie voor en wij adviseren jou over de (niet) te nemen stappen. Lekker simpel. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Scan Juridische Documenten

Heb jij arbeidsrechtelijke documenten in huis? Dan is het goed om ze te laten screenen door een van onze specialisten. Voor een vast tarief scannen wij de documenten en maken we inzichtelijk welke risico’s je loopt. Aan de hand van het rapport en de toelichting daarop kun je zelf besluiten of het nodig is er iets mee te doen.

Opstellen Juridische Documenten

Als werkgever is het belangrijk om te beschikken over alle relevante arbeidsrechtelijke documenten. Denk hierbij aan arbeidsovereenkomsten, privacyverklaring  voor werknemers, handboek met gedragsregels en een verzuimreglement. De documenten moeten inhoudelijk sterk zijn én de documenten moeten goed toegepast worden. Van werkgevers wordt verwacht dat ze de zaken goed op orde hebben. Is dat niet het geval? Dan kan dat erg veel geld kosten.

Bij ons is het ook mogelijk om jouw documenten op te laten stellen met een vleugje Legal Design. Hoe begrijpelijker, hoe beter!  

Rechtsbijstand

Is het niet gelukt om te voorkomen, dan is het tijd om te genezen! Ook als je een rechtsbijstandverzekering hebt ben je bij ons welkom. In sommige gevallen is het namelijk mogelijk op kosten van de verzekeraar diensten te verlenen.

Vooral als werkgever is het belangrijk om goed en weloverwogen acties te ondernemen tegen werknemers. De werkgever wordt door de wet namelijk goed beschermd. Wij weten precies hoe we hiermee moeten omgaan.

Strategisch Advies

Naast de nodige documenten is het ook belangrijk om een duidelijke personeelsvisie te hebben. Hoe richt je jouw personeelsbestand in? Hoe werk je met vaste en flexibele contracten? Hoe speel je slim in op de veranderende wet- en regelgeving? Kortom, strategisch advies van A tot Z.

Het coronavirus heeft voor werkgevers grote gevolgen. Daarom hebben we een pakket ontwikkeld waarin we je kunnen adviseren en bijstaan (Helpdesk coronacrisis). Je kunt bij ons terecht voor het volgende:

  • Vragen over jouw rol als werkgever tijdens de coronacrisus
  • Advies over de verschillende beschikbare noodpakketten (waaronder de loonkostensubsidie)
  • Strategisch advies voor tijdens en na de coronacrisis.

Wij Zijn Arbeidsrecht