Heb jij een beëindigingsvoorstel ontvangen?

Check Arbeidsovereenkomst

Sta jij op het punt om een nieuwe arbeidsovereenkomst te tekenen? Of heb je al een arbeidsovereenkomst, maar heb je daar vragen over? Wij doen voor jou vanaf €25,- de arbeidsovereenkomsten-check. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Werkwijze

1. Jij stuurt ons de documenten op (inclusief evt. bijbehorende documenten zoals het personeelshandboek).

2. Wij sturen jou een e-mail met een bevestiging.

3. Na akkoord zorgen we ervoor dat je binnen één werkdag een verslag ontvangt.

Wat doen wij precies?

Wij controleren de arbeidsovereenkomst, inclusief handboeken en de bijbehorende cao. Daarna maken we inzichtelijk welke punten opvallen én of je er iets mee moet doen.

Conflict Tijdens Ziekte

Tijdens ziekte ontstaan er over en weer veel rechten en plichten. Tijdens de periode na de ziekmelding kan discussie ontstaan over de ziekte en/of de re-integratie.

Wij helpen jou tijdens het re-integratieproces, zodat je bijvoorbeeld niet onterecht moet werken of gekort wordt op jouw loon.

Officiële Waarschuwing Ontvangen

Heb jij een officiële waarschuwing ontvangen? Ben jij het er niet mee eens? Dan is het belangrijk om meteen schriftelijk te reageren. Doe je er niets mee, dan kan dat in de toekomst grote gevolgen hebben. In sommige gevallen kan het leiden tot ontslag.

Wij kunnen je al vanaf € 30,- helpen bij het opstellen van een schriftelijke reactie. 

Overig

Ook voor overige vragen kun je kun je ook bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over jouw leaseauto of over een verzoek om op een andere locatie te werken.

Wij Leven Arbeidsrecht